De trends op het gebied van geboortekaartjes

 Hippe geboortekaartjes

Gefeliciteerd! Een kindje is op komst! De bekendmaking van de geboorte is een bijzonder en uniek moment, dat natuurlijk moet worden gevierd. Het is namelijk vaak niet alleen de geboorte dat wordt aangekondigd, maar ook de naam van het kindje én het geslacht. En nadat jullie zolang hebben moeten rondlopen met dit grote geheim, wil je het natuurlijk van de daken kunnen schreeuwen. Daarom is een geboortekaartje zo belangrijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel mogelijkheden voor het creëren van jullie perfecte geboortekaartje. Hieronder hebben we de laatste trends even op een rijtje gezet.

Goud- en zilverfolie

Één van de nieuwste trends op het gebied van hippe geboortekaartjes, is het aanbrengen van de naam het goud of zilverfolie. Deze trend zorgt niet alleen voor een chique look, maar is ook perfect voor minimalistische kaartjes die toch een grote impact kunnen achterlaten. De folie is overigens niet alleen beschikbaar in goud en zilver, maar tegenwoordig ook in kopertinten. Én je kunt er niet alleen de naam van het kindje mee drukken, maar ook kleine sterretjes of stipjes die de naam van jullie kindje extra uitlichten.

Prints en illustraties

Dit is al jarenlang één van de meest gebruikte trends op het gebied van geboortekaartjes. En toch blijft het een uniek én bijzondere keuze. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van illustratie, dat je altijd een uniek geboortekaartje zult creëren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor illustraties van dieren, clowntjes of iets natuurlijks zoals bijvoorbeeld de regenboog, de zon of de maan.

Voeg iets extra’s toe aan de geboortekaart

Dit is een trend in opkomst, maar steeds meer ouders kiezen ervoor om iets extra’s toe te voegen. Als een soort cadeautje. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een poloroid foto. Of wat dacht je van een handvol confetti of glitters in de kleur van het geslacht van het kindje? En vergeet ook de enveloppen niet! Enveloppen komen namelijk tegenwoordig ook in heel veel leuke kleurtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *