Een auto een ander uiterlijk geven

Carwrapping

Het is mogelijk om jouw auto een heel ander uiterlijk te geven. Hoe kun je dat doen? Door te kiezen voor Carwrapping. Besluit je om jouw auto te laten wrappen? Jouw auto wordt dan geheel gedemonteerd. Door het demonteren van de auto is afwerking zeer nauwkeurig en wordt er een optimaal resultaat behaald.

De kleur van jouw auto veranderen

Bij het veranderen van de kleur van jouw auto worden uitsluitend hoogwaardige carwrap folies gebruikt. Deze hoogwaardige folies worden vakkundig aangebracht. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit en het vakkundig aanbrengen levert een optimaal resultaat op. Jouw auto heeft na het aanbrengen van de hoogwaardige folie hetzelfde uiterlijk als een autolak.

De lak is ook beschermd

De hoogwaardige folie geeft jouw auto niet alleen een heel ander uiterlijk. Het aanbrengen van folie heeft als voordeel dat de originele lak van jouw auto wordt beschermd tegen lichte schaafplekken, steenslag, uv-straling en andere weersinvloeden.

Jouw auto persoonlijker maken

Je kunt jouw auto persoonlijker maken. Dat kun je doen door bepaalde onderdelen van jouw auto te wrappen. Je kunt bijvoorbeeld de spiegels of het dak wrappen in een andere kleur. Zo kun je jouw auto de door jou gewenste originele of sportieve look geven. Ook interieurdelen, zoals het middenconsole en de sierlijsten, kun je laten voorzien van een folie. Ook het wrappen van interieurdelen geeft jouw auto een originele of sportieve look.

Jouw auto exclusiever of sportiever maken met striping

Een auto kan exclusiever of sportiever worden door striping te laten aanbrengen. De striping kan in ieder gewenst formaat, motief en kleur worden aangebracht. Heb je zelf een striping ontworpen? Die gepersonaliseerde striping kan dan worden aangebracht.

Een desgn wrap laten aanbrengen

Vind je het belangrijk om jouw auto te personaliseren? Dan kun je kiezen voor een design wrap. Je laat dan een eigen ontwerp aanbrengen op jouw auto. Dat kan een ontwerp zijn dat je zelf hebt gemaakt of een ontwerp dat je gemaakt hebt met behulp van de grafisch ontwerper van het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *