Het laten repareren van je beeldscherm

iPhone reparatie Tilburg

Je laat per ongeluk één keer je Iphone vallen, en nu zit er een grote barst in het beeldscherm van je telefoon. Ja, je kunt je telefoon nog steeds gebruiken en alle functies werken nog prima, maar een barst in je beeldscherm kan toch heel vervelend zijn. Zeker bij frequent gebruik. En wanneer je dan niet over de benodigde kennis beschikt om zelf het beeldscherm te vervangen, kan dit voor veel frustraties zorgen. Wat moet je doen? Een nieuwe telefoon kopen, dat is toch zonde? Gelukkig is er nog een andere oplossing. Iphone reparatie in Tilburg zorgt ervoor dat jij snel weer een prachtig nieuw beeldscherm hebt. Nu niet weer je telefoon laten vallen hé!

Schade aan het design

Bij een barst in het beeldscherm praten we over schade aan het design. Dit betekent dat de schade aan de buitenkant van de telefoon kan worden opgemerkt. Op het eerste oog worden dit soort schades vaak gezien als schoonheidsproblemen, maar toch is het slim om de schade snel te laten repareren. Hoewel de telefoon in de meeste gevallen nog prima werkt, loop je het risico dat het gehele beeldscherm er na een tijdje mee stopt. Daarnaast is een telefoon met een barst in het beeldscherm ook gevoeliger voor waterschade. Water krijgt namelijk meer kansen om de telefoon binnen te dringen via de barst in het glas. En we weten allemaal hoe gevoelig telefoons kunnen zijn, wat water betreft.

Inwendige schades

 

Telefoon reparatie in Tilburg is er overigens niet alleen voor schades aan het design van je mobiele telefoon. Zij repareren ook de zogenoemde inwendige schades. Dit soort schades kunnen grote problemen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan gebroken camera’s, een startknop die niet meer werkt of een kapotte accu. In veel gevallen start de telefoon helemaal niet meer, of heb je problemen met glitchen in het besturingssysteem. Bij inwendige schade is het belangrijk om je telefoon zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe eerder de problemen zijn opgelost, hoe langer je nog kunt genieten van je telefoon. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *