Tips voor een gezellig avondje uit

Escape room Leiden

Op zoek naar inspiratie voor een gezellig avondje uit? Er zijn zoveel leuke uitjes mogelijk, en toch kiezen vaak degenen die we al kennen. Denk bijvoorbeeld aan eten in een restaurant of een avondje bowlen. Natuurlijk staan deze activiteiten garant voor een gezellig avondje uit, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan iets stoerders, zoals een escape room in Leiden. Hieronder hebben we drie leuke en originele uitjes voor je op een rijtje gezet.

Glow in the dark midgetgolf

Oké, misschien denk je nu: maar midgetgolfen is toch niet stoerder dan bowlen? Gewoon midgetgolfen misschien niet, maar glow in the dark midgetgolfen zeker wel. Het decor van de midgetgolfbaan wordt uitgelicht met black lights, wat zorgt voor een gaaf en origineel effect. Je kunt natuurlijk voor de fun spelen, maar je kunt er ook een wedstrijd van maken. Én de verliezer betaalt de drankjes na het spel.

Escape room

Escape rooms zijn de afgelopen jaren behoorlijk in populariteit gegroeid. Maar voor het geval je toch nog nooit van een escape room hebt gehoord, leggen we het nog even in het kort uit. Jij en je vrienden worden opgesloten in een kamer. Door samen te werken en puzzels op te lossen, kun je uit deze kamer ontsnappen voor de tijd voorbij is. Een escape room is niet alleen interactief, maar ook enorm spannend. En er zijn honderden escape rooms in Nederland, met allemaal hun eigen thema. Zo heeft de escape room in Den Haag bijvoorbeeld de brandweer als thema. Waarbij het zaak is om tijdig de brand onder controle te krijgen.

De bioscoop

Misschien is de bioscoop niet het eerste waar je aan denkt bij een orgineel avondje uit. Dat is begrijpelijk, aangezien veel mensen regelmatig een bezoekje brengen aan de bioscoop. Maar, er is een manier om de bioscoop een stuk interessanter én spannender te maken. Namelijk door van tevoren geen film uit te kiezen. Je spreekt op een bepaalde tijd af, en kijkt gewoon welke films op dat moment draaien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *