Hoe blijf je fit tijdens de lockdown: 3 waardevolle tips 

Orthomoleculaire supplementen

Het valt niet mee om fit te blijven tijdens de lockdown. In deze tijd raken mensen uit hun normale doen en men zit meestal thuis. Er is weinig ritme en structuur in het leven en dat kan zorgen voor extra vermoeidheid. Door middel van een aantal slimme tips en tricks is het makkelijker om fit te blijven. Welke dat zijn lees je in dit artikel. 

Vitaminen en mineralen 

Belangrijk is om te zorgen dat je lijf gevoed blijft. Dat kan met behulp van orthomoleculaire supplementen. Je hoeft niet heel veel potjes aan te schaffen. Een goede multivitamine kan al een hoop wonderen verrichten. Zorg dat je deze consequent slikt. Dan haal je de beste resultaten. 

Vitamine D: ga naar buiten de zon in 

Het gebrek aan vitamine D wordt onderschat. Het is een belangrijke vitamine en hormoon. Je kan deze halen uit een potje, maar de meest natuurlijke manier is om het uit de zon te halen. Ook al werk je thuis, dwing jezelf ertoe om regelmatig naar buiten te gaan. Dan schep je ook gelijk een beetje frisse lucht. 

Is gezonde voeding genoeg?

Veel mensen willen geen vitaminen slikken omdat ze denken dat gezonde voeding al genoeg is. Echter moet je heel veel groenten en fruit eten om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te eten. Veel mensen halen dat niet. Daarom is het goed om vitaminen bij te slikken. 

Blijf in beweging

De sportscholen zijn dicht. Toch zijn er zoveel manieren om te blijven bewegen. Ga lekker dansen in je woonkamer of maak buiten een flinke wandeling. Het zorgt voor zuurstoftransport door je bloed. Dat is belangrijk voor je focus tijdens het werk. 

Hou een vast ritme aan 

Natuurlijk is het moeilijk om een ritme aan te houden. Werk en privé lopen erg in elkaar over als je alleen maar thuis werkt. Probeer wel aan normale tijden vast te houden en klap je laptop op een normale tijd dicht. Zo hou je tijd over voor leuke dingen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *