Naamslingers op maat laten maken

Naamslingers

Tegenwoordig zien we steeds vaker stoffen slingers met een naam erop. Dit soort naamslingers worden doorgaans met de hand gemaakt in mensen met een eigen atelier. Als je handig bent kun je het wellicht zelf, maar aangezien ze niet zo duur zijn om te laten maken worden dit soort ateliers steeds populairder. Je kunt er dit soort naamslingers laten maken, maar ook allerlei andere stoffen accessoires. Denk maar eens aan een geboortevlag of gewoon een mooie set feestslingers in kleuren naar keuze.

Naamslingers in een kleur en stof naar keuze

Bij vrijwel alle ateliers waar ze dit soort naamslingers en vlaggenlijnen maken kun je zelf de stofjes uitzoeken, dat is ook wat het zo leuk maakt. Iedereen heeft immers een andere smaak, en wil dus andere kleuren in hun interieur gebruiken. Door slingers op maat te laten maken kun je helemaal zelf kiezen welke kleuren en printjes je wilt dat de naaister gebruikt. Op dit manier passen de slingers perfect in je interieur. Of misschien wil je ze juist in de lievelingskleuren van je kind laten maken, of in de kleuren van diens geboortekaartje. Naamslingers worden namelijk veelal gemaakt voor geboortes, en daarbij worden doorgaans de kleuren van het geboortekaartje gekozen. Zo past het allemaal goed bij elkaar, en dat is natuurlijk super leuk voor later. De slinger kun je na de geboorte gewoon in de kast leggen, en elk jaar opnieuw als je kind jarig is ophangen op het feestje.

Een geboortevlag: Weer eens wat anders

Ben je op zoek naar een originele manier om de buurt te laten weten dat jullie kindje is geboren? Dan kun je in plaats van een houten bord ook een eigen geboortevlag laten maken. Deze kan als je dat wilt in dezelfde kleuren en stofjes als de naamslinger worden gemaakt zodat ze bij elkaar matchen. Deze vlag zie je al van een grote afstand, en ziet er echt super leuk uit. Het is weer eens wat anders dan een standaard naambord bij de voordeur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *