Waarvoor moet je in een speelgoedwinkel zijn?

speelgoedwinkel

Cadeautjes voor je kinderen kun je natuurlijk in heel veel verschillende winkels kopen, maar voor sommige dingen zul je toch echt in een echte speelgoedwinkel moeten zijn. Denk maar eens aan bepaalde gezelschapsspellen, deze hebben ze doorgaans niet in andere winkels, alleen in een speelgoedwinkel. En ook dingen als lego en ander klein speelgoed, of van dat mooie houten speelgoed kun je alleen in winkels speciaal voor kinderen vinden. Tegenwoordig wordt de term speelgoedwinkel echter wat breder gebruikt dan jaren geleden. Er komen namelijk steeds meer trendy concept stores bij die zowel mooi speelgoed voor kinderen verkopen als hippe kleding voor kids.

Kids conceptstore plus speelgoedwinkel

Zo’n trendy concept store voor kinderen fungeert vaak ook als speelgoedwinkel, maar niet het standaard type waar je de bovengenoemde gezelschapsspellen kunt kopen. Ze verkopen er vooral heel hip en mooi vormgegeven speelgoed. Daarnaast shop je er vaak de leukste kinderkleding, bijvoorbeeld van het merk Marmar Copenhagen. Dit is een super mooi merk voor trendy kinderen. Elk seizoen komen ze met nieuwe collecties en de kleertjes hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. In concept stores als deze kijk je vaak je ogen uit, want er is overal te zien. Het is dan ook niet zo slim om erheen te gaan samen met je kinderen, want ze zullen gegarandeerd alles willen hebben wat ze zien.

Waar vind je leuke concept stores voor kids?

Als je ook graag winkelt in dergelijke kids conceptstores die ook als speelgoedwinkel fungeren dan kun je het beste gaan winkelen in de grote steden. Daar zitten namelijk genoeg van dat soort hippe winkels voor kinderen. Als je even googled dan kun je je favoriete adresjes vast opschrijven en een route uitstippelen om ze allemaal te bezoeken. Neem wel een gevulde portemonnee mee, want doorgaans zijn de items in dergelijke kids concept stores wat duurder dan bij andere winkels. Je krijgt er echter een hoge kwaliteit en mooi design voor terug!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *