ZZP rijinstructeur worden

 ZZP rijinstructeur

Wanneer je rij instructeur bent, ben je vaak je eigen baas. Je hebt je eigen rijschool, je eigen auto, en je eigen leerlingen. Maar om op dit punt te komen gaat er nog een lange weg aan vooraf. Het hebben van je eigen bedrijf, een succesvolle rijschool, is niet voor iedereen weggelegd. De concurrentie in de rijschool wereld is groot. Vaak heb je in een stad al tientallen rijscholen. Het werken als ZZP rijnstructeur kan lonend zijn. Rijscholen die veel leerlingen hebben bieden ZZP rij instructeurs de mogelijkheid om voor hen de lessen. Dit betekent voor jou een gemakkelijke weg naar klanten.

Als rijschoolhouder wil je maar één ding

Wanneer je rijinstructeur bent, wil je graag veel leerlingen die je kan helpen bij het behalen van het rijbewijs. Het in de auto zitten, het rond rijden door de stad, en ondertussen je kennis overdragen aan een student. Dat is toch de reden waarom je rijinstructeur bent geworden? Maar met een eigen rijschool komt er nog veel meer bij kijken. Denk aan de administratie doen, je website onderhouden, je auto in goede staat houden en natuurlijk de marketing. Want hoe kom je anders aan klanten? Heel veel van dit soort zaken wil je eigenlijk niet doen. Je wilt ontzorgt worden.

De reden om als ZZP rijinstructeur aan de slag te gaan

Als ZZP rijinstructeur hoef je niet om te kijken naar alles wat niet met het lessen te maken heeft. Een bijkomend voordeel is dat je ook makkelijk kan verhuizen. Wanneer je in een stad je eigen rijschool hebt, kun je bijna niet meer verhuizen. Je hebt namelijk naamsbekendheid opgebouwd in jouw regio. Zou je verhuizen, dan moet je op een nieuwe plek weer een nieuwe naam opbouwen. Een rijschool hebben is een zeer regionaal bedrijf, vaak werk je zelfs voor dezelfde familie. Waarbij je meerdere broers of zussen helpt bij het behalen van het rijbewijs. Zou je verhuizen? Dan mis je deze klandizie. Als ZZP rijinstructeur kun je wel verhuizen! Je bent vrij om te gaan waar je wilt en je kan zo weer bij een andere rijschool aan de slag. Als ZZP rijinstructeur heb je zo complete vrijheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *