Rituele oliën gebruiken

Rituele oliën

Voor een reinigend effect van zowel je lichaam als je geest, kun je rituele oliën gebruiken. Daarnaast kunnen deze oliën ook fijn zijn om te gebruiken in combinatie met een specifiek ritueel. Zo zijn er bijvoorbeeld rituele oliën verkrijgbaar die kunnen zorgen voor een innerlijke rust, welvaart, voorspoed en geluk. Ook kunnen vloeken of negatieve spreuken met behulp van deze oliën opgeheven worden. Je kunt dus voor verschillende doeleinden gebruik maken van rituele oliën. Je kunt er bijvoorbeeld ook kaarsen mee zalven. Dit doe je door een beetje olie op de kaars te druppelen. Vervolgens wrijf je deze olie in de kaars. Hierna kun je de kaars eventueel nog in masseren met speciale kruiden. Er zijn verschillende rituele oliën die je kunt gebruiken.

Verschillende soorten olie

Er zijn verschillende soorten olie die je kunt gebruiken tijdens een ritueel. Je kunt bijvoorbeeld green tree olie aanschaffen. Deze olie heeft een gezonde, verzorgende en geneeskrachtige werking. Ook is er speciale rituele olie verkrijgbaar die je in bad kunt doen. Dit zodat je tijdens een momentje voor jezelf extra tot rust kunt komen. Rituele oliën zijn dus verkrijgbaar in verschillende soorten en in verschillende hoeveelheden. Zo kun je bijvoorbeeld een flesje olie van 60 cc bestellen, maar ook een flesje olie van 125 cc. Welke hoeveelheid je het beste kunt bestellen is afhankelijk voor de doeleinden waarvoor je de olie wilt gebruiken.

De doeleinden

Voor verschillende doeleinden kun je rituele oliën gebruiken. Je kunt deze puur voor jezelf gebruiken, maar je kunt ze ook gebruiken op het moment dat je regelmatig heksenfeesten organiseert. Er zijn namelijk mensen die een passie hebben voor spiritualiteit. Binnen deze heksenfeesten speelt de natuur een grote rol. Vaak worden er jaarlijks door deze mensen zo’n acht heksenfeesten georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld het zonnefeest. Tijdens dit zonnefeest wordt de geboorte van de zonnegod gevierd. Dit feest wordt georganiseerd tussen 20 en 22 maart. Tijdens zo’n feest zal er in veel gevallen gebruik gemaakt worden van rituele oliën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *